Curs online de scriere juridică [martie – iulie 2023]

Scrisul este unealta juristului care știe să convingă. Te invit să participi la un curs în care vei învăța să faci cercetare juridică, să îți structurezi ideile și să redactezi texte juridice (articole, contracte și acte de procedură). Cursul se va desfășura în perioada martie – iulie 2023.

Când?

Ateliere se vor desfășura bilunar, vinerea în intervalul 17.00 –  19.30 sau sâmbăta în intervalul 11.00 – 13.30.  Tu alegi care zi este confortabilă pentru tine, vinerea sau sâmbăta.

Cum?

Ne vom întâlni virtual pe platforma Google Meet. Vom discuta despre surse de informare, etică și citare, metode de cercetare a legislației și jurisprudenței și despre tehnici de redactare. Vom face exerciții practice de scriere, vom redacta articole, contracte și documente juridice. Vom lucra în echipă și ne vom perfecționa stilul și arta de a scrie. Fiecare cursant va primi feedback personal de la lector.

Voi primi o diplomă?

Pentru a primi o diplomă de absolvire a cursului, cursanții trebuie:

  • să aibă o prezență de minim 70%
  • să prezinte, la finalul cursului, un proiect personal (o creație proprie – un articol, un contract, un document juridic, etc).

Cine?

Lectorul cursului este Ruxandra Sava, avocat în Baroul București și fondatoare a blogului LegalUp.ro. Ruxandra are o experiență de 8 ani în avocatură și de 15 în domeniul jurnalismului independent. Este absolventă a unui master de cercetare în drept european. A publicat numeroase articole științifice și două cărți. Este formator autorizat ANC.

Cât costă?

Cursul costă 850 lei. Studenții la drept și avocații stagiari beneficiază de acces gratuit. Locurile sunt limitate și se vor ocupa conform formulei „primul venit, primul servit”.

Cum mă înscriu?

?Pentru a te înscrie, trebuie să completezi formularul de înscriere. Locurile sunt limitate și se vor ocupa în ordinea înscrierilor.

Detalii: av.ruxandra.sava@gmail.com

0741.133.144

ALTE ARTICOLE

Vrei să primești articolele noastre direct pe mail?

Abonează-te, e gratuit!