Blog    Contact   

Pot moștenitorii accesa conturile de Facebook ale defuncților?

În România, Codul Civil nu prevede în mod expres dacă, după moartea unei persoane, rudele acesteia (moștenitorii legali) îi pot accesa contul de Facebook. Codul Civil (art. 953) definește moștenirea ca fiind o transmitere a patrimoniului de la persoana fizică decedată către moștenitori. Cu alte cuvinte, prin moștenire se transmite patrimoniul, adică totalitatea drepturilor și […]