REGLEMENTAREA INTELIGENȚEI ARTIFICIALE ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ (WEBINAR)

12 septembrie 2023

Online orele 13-16

DIPLOMĂ DE PARTICIPARE

3

0re

GOOGLE MEET

LOCUL

SUPORT CURS

BONUS

Distribuie

DESPRE WEBINAR

Tehnologia a fost programată să învețe singură și să devină inteligentă. În 2023, inteligența artificială este o realitate și, în anumite situații, chiar o necesitate. De la asistenți digitali (Siri, Alexa, Cortana), mașini autonome și roboți până la camere inteligente cu recunoaștere facială, reclame personalizate, profilări, predicții privind comportamente viitoare, Inteligența Artificială (IA) ne influențează viața, alegerile și comportamentele într-un mod fundamental, dar subtil, imperceptibil și deseori netransparent.

Iată-ne în Era Inteligenței Artificiale, cu puține răspunsuri și multe întrebări. Ne vor înlocui roboții? Ne vor judeca roboții? Ne vor concedia roboții? În fața provocărilor aduse de IA, co-legiuitorii de la Bruxelles negociază un Regulament IA (Legea privind Inteligența Artificială) și o Directiva privind răspunderea IA.

Acest webinar de 3 ore va dezbate modul în care Inteligența Artificială va fi reglementată în Uniunea Europeană și perspectivele juridice viitoare.

Când? 

Webinarul va avea loc pe 12 septembrie 2023, orele 14-17.

Unde?

Online, pe platforma Google Meet.

Link-ul va fi comunicat participanților înscriși pe e-mail.

Cât costă? 

Participarea la eveniment costă 350 LEI (TVA inclus) și include accesul la eveniment, suportul de curs și diploma de participare.

Cine este lectorul?

Lectorul evenimentului este Ruxandra SAVA, avocat specializat în drept digital. Ruxandra SAVA este formator autorizat ANC și este absolventă a unui master de cercetare în drept european.

AGENDA

UNDE MĂ ÎNSCRIU?

Înscrierea la eveniment se realizează completând acest formular.

Toți participanții primesc suportul de curs și o diplomă de participare.

Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!