inteligența artificială în mediul de afaceri. conformitate legală (WEBINAR)

18 decembrie 2024

online, orele 13-16

Online, orele 13-16

DIPLOMĂ DE PARTICIPARE

3

0re

GOOGLE MEET

LOCUL

DESPRE WEBINAR

În 2024, Inteligența Artificială nu mai este doar un concept din viitor, ci o realitate și un instrument esențial pentru majoritatea afacerilor din România. Tot mai multe afaceri din România utilizează Inteligența Artificială în domenii precum marketing și publicitate – pentru generarea automată de text, imagini și videoclipuri, HR – screening automat al CV-urilor, suport clienți, e-commerce, educație și training.

Acest webinar te învață cum să utilizezi Inteligența Artificială în mediul de afaceri fără să încalci prevederile legale cu privire la conformitatea sistemelor IA (Actul privind Inteligența Artificială), protecția datelor cu caracter personal și drepturile de autor. Vei afla cum să utilizezi Inteligența Artificială fără riscuri legale, cum să eviți litigiile în domeniul drepturilor de autor și amenzile din încălcarea Actului privind Inteligența Artificială și GDPR.

Participând la acest webinar, vei avea o imagine clară asupra obligațiilor tale legale în calitate de utilizator al Inteligenței Artificiale, vei primi sfaturi practice pentru conformare, alături de studii de caz din viața reală. Speakerii îți vor răspunde, pe parcursul webinarului, la toate întrebările pe care la adresezi.

Webinarul de adresează antreprenorilor, specialiștilor în tehnologie, marketing și HR, dar și profesioniștilor în domeniul juridic (avocați, consilieri juridici).

Când? 

Webinarul va avea loc miercuri, 18 decembrie, orele 13-16.

Unde?

Online, pe platforma Google Meet.

Link-ul va fi comunicat participanților înscriși pe e-mail.

Cât costă? 

Participarea la eveniment costă 550 LEI (TVA inclus) și include accesul la eveniment, suportul de curs, o arhivă cu materiale suplimentare de studiu și diploma de participare.

Cine sunt speakerii?

  • Ruxandra SAVA, avocat specializat în drept digital și specialist în guvernanța IA certificat IAPP, deținând certificarea AIGP (Artificial Intelligence Governance Professional). Ruxandra SAVA este formator autorizat ANC. În septembrie 2024, Ruxandra SAVA a fost selectată de către Comisia Europeană ca expert în elaborarea primului cod de conduită pentru Inteligența Artificială Generativă.
  • Elena Lazăr, avocat și conferențiar univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității București, unde predă Dreptul noilor tehnologii, Protecția datelor si securitatea informației si Drepturile Omului si Fellow-Professor la Universite Catholique de Lille, Faculté de Droit, unde predă drept digital. 
 

AGENDA


UNDE MĂ ÎNSCRIU?

Înscrierea la eveniment se realizează completând acest formular.

Toți participanții primesc suportul de curs, materiale suplimentare de studiu și diploma de participare pe e-mail. 

Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!